Vděčnost
Naděje zasvitla
s úsměvem mého srdce,
křídla dala myšlenkám
a v ten mystický okamžik
cítil jsem se cele svobodný.
Ve stráni mezi stromy
pocítil jsem dávnou vděčnost
Svému Milovanému Bohu
Jehož světlo září v duši.
At´ má láska každý den
jako božská řeka
teče k Jeho nohám,
tam do světa Za.
Na louce zelené ležel jsem v trávě
a byl to On, kdo ležel tu se mnou.
Na modré nebe díval jsem se
a On tančil okolo ve větru písni.
Srdce moje nádherně bušilo
neb Jeho Krása
skrytá je v neviditelném atomu,
ve zvuku,ve vůni,
a Jeho Esence je
v každé živé bunce.
Má vděčnost hluboká
přez všechno co bylo
patří právě Jemu,
jehož považuji
za největší zázrak
ve svém ubohém životě.
Můj Milovaný Pán Nejvyšší.
Komentáře (0)