Soma sema
Když se dívám směrem vzhůru
na ten velký Zemský strop
Vidím více než kdy jindy
že mé tělo je jen hrob
V tom má duše z těla mizí
když mám víčka zavřená
Ego ztrácí svoji silu
Neví co to znamená
Ztrhává mě zpátky na zem
Stálé mám strach z hloubek svých
Stejně cítím, že jsem všude
Zde i v místech vzdálených
Přečteno 545x
Tipy 22
Poslední tipující: mkinka, dablik007, zewlakk, Dota Slunská, maliska, Heda, prostě Zuzana, Erion Fate, Sigurd II., Dao de, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)