Dopřej..

Dopřej..

Anotace: Malá prosba snad nezůstane nevyslišena..

Můj milí bože pane můj,
Dej ať zůstanu vždycky svůj.
dej mi sílu a chuť žít,
S láskou životem chci jít.

Pane dopřej mi klidné stáří,
ať nemám tiky v mojí tváři.
Pane já vždy ctil ducha tvého,
matku syna a otce svého.

Dej ať nezůstanu nikdy sám,
Ať nepropadnu černým tmám.
Pane dopřej mým blízkým pevné zdraví,
dlouhá léta jak život praví.

Dopřej ať mé děti v míru žijí,
ať jejich statky bujně tyjí.
Dopřej pane klidné žití,
ať jsme jídlem pořád syti

Dopřej mi odvahy až povoláš mě k sobě,
až mě ponesou,
a budu ležet v černém hrobě.
O pane dej mi sílu opustit svět co mám rád,
Mou duši,život chci ti dát.

Já věren vždy stál na tvém místě,
má duše v nebi bude jistě.
To je mé jediné přání jež teď mám,
O bože motlitbou ti úctu vzdám.
Autor Medvídek@.., 10.01.2008
Přečteno 478x
Tipy 7
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, Lorraine, Psavec, Chonglee, WhiteSkull, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

To Pretty, Milá tvůj názor ti neberu každý má rád co jeho jest.Ale jistě v něco věříš tak jako já.Děkuji za tvůj příspěvek s pozdravem medvídek.

23.01.2008 01:09:00 | Medvídek@..

líbí

KřesŤAn co? Jo ty já nenávidím

12.01.2008 16:37:00 | Pretty Woman

líbí

pěkná ...

10.01.2008 12:49:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel