CÍRKEV
Anotace: Báseň o vyhnání křesťanů z Prahy! :D
Zvedá se vítr vzduchem je cítit hřích
směr jasně daný probouzí vzpoury chtíč
netrpí výmysly církevních svatých knih
hlasitost davu - jednotný anti-krist
Ve víru vzteku nadávek a násilí
trapné je klidnění - Vlk přiblblý
nelze již jinak nutná jsou zranění
no tak už táhněte křesťani zasra..
Kdo z Vás rozum má
Církev odmítá
Zvedá se vítr vzduchem je cítit hřích
zástupy praporů zlomených ryb
u každé brány Prahy hořící kříž
vítězné pohledy křesťani táhnou pryč
Kdo z Vás rozum má
Církev odmítá
www.orlok.ic.cz
Komentáře (0)