Magická noc
Anotace: tančím ve vlnách rádia Smrt...
Život na sračky,
podivná znamení...
Universum,
nebo jen mámení?
Obviním Boha, Osud,
či tajemné síly
Mám žádat o pomoc
kouzelné víly?
Obsidián skrývám
ve své dlani
Vyslyšte duchové
mé jediné přání!
Už nechci dál žít...
Strach v očích mít...
Toužím jen snít...
Ve světě fantazie
se mi dobře žije
Přečteno 435x
Tipy 12
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, *Norlein*, Robert Thomas, Alan Black, Simísek, Psavec, Šerák, E., Walentine
Komentáře (3)
Komentujících (3)