Anotace: Chybí mi sebedůvěra. Mám pocit, že všechno dělám špatně. Naštěstí si to nemyslí lidé kolem. :-))
Nic si z toho nedělej, je to normální. Já mám taky sebevědomí absolutně nepraktické do téhle společnosti.
02.02.2008 17:25:00 | Dračičák
Asi jste mě úplně nepochopil, ale to nevadí. Nechci nic nahrazovat a myslím si, že to ani nejde. Spíše se chci zdokonalit a možná tak i něčemu přiblížit... :-))
31.01.2008 20:12:00 | Inge