Smrť
Anotace: smrť podle mych predstav.
Smrť
Ked prestanu hucat
zbrane a slovo nebude
mat tu veľkú cenu,každá
duša pochopí že dobro nieje
márne,a že Boh to všetko
zhodnotí.Vtedy začnú kvíliť
duše a sud ich neminie lebo
slovo pána si ich pevne ovinie.
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
Komentáře (1)
Komentujících (1)