Tohle má nevnucovaný nadhled a fozonu. Občas se vyplatí "šátrat". Tak tedy body pro Vás.
06.04.2018 20:43:52 | Lesan
Souhlasím se všemi!!!Věřím v boha...Hezky napsané
04.06.2008 13:04:00 | Ewineccka
Víra...
taky mám svůj "dům",
tak jako každý jiný,
do něj dávám si,
co se mi zrovna líbí...
za okno lobelky
a na stůl ubrus čistý,
do vázy pomněnky,
procházím všemi místy,
kde mohu inspiraci brát,
probírám maličkosti...
svůj "dům" si plním tím,
co přináší mi radosti...
pravda, nežiju na severním pólu nebo v buši,
tak žádné iglú, pevný základ mu sluší...
:o)
15.03.2008 19:23:00 | Cecilka
Boha máme každej v sobě...(a ten přepych kostelů popírá veškerý smysl víry...zdá se mi.)
11.02.2008 18:17:00 | Veru