co to je za slovo needest??? need je buď sloveso nebo podstatné jméno.. nebo je to nějaký totální archaismus? a nechceš zkusit napsat český překlad?
12.02.2008 15:22:00 | Maro Deives
ty studuješ angličtinu? zní to oproti současný angličtině tak vznešeně... :o)
já uměla starej otčenáš, už bych ho horko těžko dávala dohromady dneska :o)
12.02.2008 11:23:00 | hanele m.