Věřím
Otče, ptám se Tě
a prosím zároveň,
jak vzít mám sílu
z dobrých věcí
Snažím se přežít
život na tomhle světě,
ale nemám odhodlání
a ani chuť zde žít
Víš, Boha se bojím
a přitom ho miluju,
je to moje naděje
a víra co mě těší
Nechtěla bych poznat
osud svůj a trest,
přece jak má se stát
stane se, tak to jest
Tak, Otče, prosím Tě,
řekni, že Bůh je se mnou,
že mě má rád
a mnou nepohrdne
Má víra není slabá,
jen já se slabá zdám,
jsem silná uvnitř duše,
protože je tam On
On mě drží při životě,
On má život v rukou svých,
jeho slovy řídím já se,
vždyť je to přec můj
Bůh
Přečteno 477x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
Komentáře (2)
Komentujících (2)