Hledači
Přemostit propasti
místo bourání zdí
stavět mosty
umí jen ti , co sní
kdo zbavili se svojí zlosti
kdo unikli z vlastní pasti
a malosti všedních dnů
kdo jemně kráčí pavučinou snů
Hledači ve městě ztracených
hledají naději, co možná není
opouští po cestě chtění i lpění
ve světě hladových duchů
nedají žádosti sluchu
kají se model zlacených.
Hledají, co ztraceno není
na hranici snů a bdění...
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zweiblumen, Ishtar
Komentáře (0)