Kdo je Bůh?
Anotace: ...je pro mě soubor vlastností, které zušlechťují ducha a ten má sílu působit na své okolí
Sbírka:
Chvilka pro ženu
Žil přesvědčen,
žil a konal,
žil nezlomen,
žil a skonal.
Znal a byl pokorný,
znal sám sebe,
znal a zůstal nezdolný,
znal a odešel do nebe.
Rozuměl myšlení,
rozuměl lidem,
rozuměl slabosti,
rozuměl síle.
Odpustil nepříteli,
odpustil sám sobě,
odpustil a nezradil,
odpustil, vše dal by Tobě.
Přečteno 403x
Tipy 1
Poslední tipující: IvoMaria
Komentáře (0)