Anotace: někdy mě napadne, co na tohle dole "říkají" ti nahoře (pokud tedy jsou...)
pravda. a potom hle všem si neříkám pláče nebo nebo nepláče ale je tam vůbec? ale tohle máme každej v sobě jinak. ale zpátky je to pravda celá ta básnička ale chybí ji to kouzlo, kdy to člověku po přečtení všechno dojde. takle to jen leží na stole...
28.03.2008 23:53:00 | kulishak