náladová.../ pro jednoho chlapíka
Anotace: chtěla sem psát kritiku, nějak se to vymklo :o)......... http://www.pismak.cz/index.php?data=read&id=259957
Sbírka:
pověnované
.
.
temně je ve mně
nehrozím nikomu
mně nikdo nehrozí
ani láska
kdopak to zpackal?
pradávní všebozi...
už nemůžem jít domů
do ráje... to hadí plémě
nám to překazilo
brzy bude bílo
že bylo tuze jablečno
eva hrála roli nevděčnou
a z ráje je země
líto Mu?
podzimní korozí
reziví světa maska
ledová facka
pradávní zlobozi
blesků či hromů
stůj pevně
přes zimu k jaru
a jablko sváru
nektar svůj vydá
všechno se pořád střídá...
.
.
Přečteno 488x
Tipy 20
Poslední tipující: sophia92, pejrak, Beepat, drsnosrstej kokršpaněl, Jasmin de Paris, Notorhead, just me, WAYWARD, Bean, .K.r.i.s.t.y., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)