Bohu
Anotace: ...jen s Tebou hovořím duší....
Modlitba ticha…. nevyslovená
zlomená srdce na palmách patosu
Ne, není to tím,
že má ústa jsou líná
Jen hlava Salomé
na stříbrném podnosu…
v tomhle tanci jí není třeba rým
jsem smutnící sova
dívám se do hlubin
S Tebou jediným nejsou třeba slova
a pohledy jsou jen včerejší dým..
Přečteno 456x
Tipy 10
Poslední tipující: Danger, pejrak, Mácha, Fauna a Flóra, Vladimír P., Krokodylekx
Komentáře (3)
Komentujících (2)