Kde jsou
Anotace: Doživotní hlednání
Každé ráno vstávám, plný naděje
koukám kolem sebe, nic se neděje
venku listí na stromech žloutne
sem tam se nějaký k zemi zhoupne
zívnu,protřu si zelené očka od spánku
ucítím pohlazení podzimního vánku
co si venku hraje s listím
a já doufám, že dnes zjistím
jestli ho potkám, mého strážce
opět pošeptám ty slova vážce
co každé ráno na parapetu sedí
čeká na ty slova a na mne hledí
a poté vždy odletí do neznáma
možná za ním, možná že za váma
můj anděli, mí strážci svatí
hledám vás, vše mi to hatí
na mé volání neodpoví
a tím se já nedovím
proto se tvářím nesměle
mí hrdí strážci, andělé
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Varda
Komentáře (2)
Komentujících (2)