Bez konce
Provoníš celou mou bytost
a v srdci hluboká lítost,
když kráčím ke tvé spáse,
tíha hned lehčí zdá se.
Tvou krásou okouzlená
a s křížem přes ramena
jdu cestou, kam jdeš ty,
dnes jako před léty.
Severák v duši vane,
kdy dojdu cíle, pane?
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, fialová, Severka, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)