Rovnoprávnost soběrovnosti
Anotace: Pravda... ale posouzeni s rozsudkem ponechávám vám všem ;)
Jsem svým pánem,
přesto Bohu podléhám.
Mé činy jsou ámen,
se vší důvěrou k Bohu poklekám.
Řídím si svůj osud sám,
také vy tak činíte.
Já vědomě v životě jednám,
vy také tak svůj život řídíte.
Každý řídí sám život svůj,
tak k Bohu poklekejme.
Tvůj Bůh je i Bůh můj,
jiného není... Dál nehledejme.
Komentáře (0)