Tvé jméno
Tvé jméno znamená svítání
a proniká temnou branou noci,
vkládáš nám lásku svou do dlaní
a je skryta i v našem srdci.
Tak jako rosa v poupěti,
skrývá se láska v nás
vnořena ve věčné objetí
spřadené z citů a krás.
Vléváš nám do očí děnní svit,
v podobě písně svých úst,
v podobě úsměvů můžeš v nás skrýt
lásku,jež dává nám vzrůst.
Světlo Tvých očí konce nezná,
stejně jak láska v srdci Tvém,
jsi naše hvězda stálá a věčná,
jsi naším věčným plamenem.
Přečteno 622x
Tipy 6
Poslední tipující: Simísek, just me, Belmon, come-past
Komentáře (1)
Komentujících (1)