No, já zase nejsem spokojený dokud si nejsem jistý, že už nic podstatného nemá cenu měnit... čili mám rád svoje dílka takříkajíc "vybroušená". Leda snad, pokud by chyba byla přímo záměrem, ale s tím se člověk setká hlavně v próze. Tvoje dílo se mi přesto líbí, jen nevím, proč je tak monotematické (většinou jen takzvané "krasosmutnění")...
05.05.2008 08:54:00 | Dermgen
No... to je pravda :-)
Ale tak jsem to prostě jednou napsal a asi to tak i nechám... Nerad měním věci, co jsem už udělal.
04.04.2008 12:23:00 | Žiťa
Že je to gramaticky nesprávně vím :-) Ale když už jsem to napsal, tak to asi měnit nebudu...
Řídím se tezí Ladislava Klímy: I kdybych napsal "kobila", tak to tak nechám, protože takové bylo tenkrát mé psychické rozpoložení. (Ten citát není doslova, ale podstata je stejná)
02.04.2008 16:29:00 | Žiťa
je to skvělý, vážně, ale máš tam jeden patvar: správně má být "...vstříc pohromě". Návrh řešení: "...do již hrozící pohromy" To je jen nadrytmické. Ale třeba tě napadne ještě něco lepšího. jinak ale opravdu skvělé...
02.04.2008 08:50:00 | Dermgen