:) a já to vnímám zase jako příjmání obou aspektů v sobě.Černé i bílé, abych byl celiství jako jingjang.(bo jak se to píše) Pokud v sobě něco potlačuji pak to odsouvám do nevědomí a nemůžu s tím pracovat.Přijmout se celistvě a pokud chci pracovat na sobě to je má cesta.
03.04.2008 08:40:00 | had
voděnka .. a proč hledáš omluvu ?
odpuštění to je podle mně ta pravá cesta
03.04.2008 08:36:00 | Romana Šamanka Ladyloba
...máš pravdu,lidstvo je takové,je to směs dost nerovnoměrně rozvrstvená do jednotlivých bytostí.
21.03.2008 15:48:00 | WAYWARD