Vyslyšená modlitba
Anotace: Už věřím na zázraky...
Byla krásná slunečná neděle.
Opravdu nádherný den.
Každý se hned zvedl z postele
a vyrazil ven.
Někdo však z lůžka nemoh' vstát,
ačkoliv byl ještě velmi mlád.
Předminulé noci strašný čin se stal,
kéž by se nám všem jen zdál.
Mladík se velké chyby dopustil
a tak nás včera navždy opustil.
Dívka jeho milovaná
v ten nádherný den
padla v kostele na zem.
Poprvé v životě před Pánem poklekla,
oční víčka pláčem oteklá.
Slzy jí po tvářích stékaly
a rty tichou modlitbu šeptaly.
Její srdce plné hlubokého žalu bylo
- vždyť až ze dna poháru hořkosti pilo.
Prosila Boha, aby milému život vrátil,
aby mohl napravit, co za života zhatil.
Bůh vyslyšel její slova
a mladík začal dýchat znova.
Přečteno 465x
Tipy 12
Poslední tipující: jedam, Muriel, Rbb, Tymi14, Psavec, estrellita, mamina, WAYWARD
Komentáře (0)