Anotace: ...V blázinci...
Já myslím, že to dílko je fakt dobrý. Má to jistou myšlenku, s tím umíráním ... to je těžké, žít na věky, ale nestárnout ... to také není ono.
08.04.2008 14:18:00 | NikitaNikaT.
...tak jsem zvědavý,jak to ten čert zvládne :-( ,asi budou v blázinci dva. :-)
07.04.2008 09:35:00 | WAYWARD