Dantovým rájem roumu
Anotace: věčný koloběh Danovské Božské komedie poplatný lidským rozměrům napříč civilizacemi
Sbírka:
Co je život:
Tou Božskou komedií
vepsanou ve věčnostech bytí,
to Reliqiem smrti a života,
ta přeplněná prázdnota,
životní probuzení...
Tou dlouhou cestou prošla jsem,
abych uviděla:
Je čistý hřích, však mravnost prokletá,
kdo nevidí má slepou duši.
Kdo uzřel odchází z života
Přečteno 447x
Tipy 4
Poslední tipující: igniss, radexk, sluníčko sedmitečné
Komentáře (0)