Tohle mi až vyrazilo dech, to je tak přenádherné!!! :)
26.06.2019 14:57:06 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Všechno to jsou jen slova. Jak pro koho.:-)
Jo a Těm co nevěří v Duchovní,jiný Svět doporučuji něco prošťourat o klinické smrti a NEBÁT SE TOHO,je to možná
právě Boží Přislíbení,třebas touhle formou.
Všechno to jsou jen slova.A my jsme prach a popel,že?. Když budu mít kliku,budu slavit 20,30 Silvestrů a pak truhlice,nebo kremačka a pak prach a popel.Uteče to velmi rychle,přímo bleskem.Jsem šťasten,že věřím v Boha,v lepší i třeba Duchovní Svět.
I halda butrů v podobě piramid má stonásobně větší stálost než náš překraťoučký lidský živůtek.
A teď se ptám, má toto dílo větší cenu nežli kraťoučký lidský Život,Život jako vůbec? Bez Života,lidí by nemělo na Světě cenu vůbec nic.Avšak i toto dílo a vše ostatní se časem změní na rez,prach a popel.Tedy děkuji Ti Stvořiteli za Život a životy nás všech a za tvé Přislíbení v pokračování Života a za Tvé Slovo!
Báseň ST.
17.05.2010 10:05:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Myslím, že jsi to vyjádřil moc pěkně! Tohle téma je moc těžké, ale pokud se někomu povede jako tohle tobě, tak to vážně stojí za to! :) Samozřejmě ST!
09.03.2009 13:28:00 | Anne Leyyd
Když je boží láska tak svobodná,proč ji svazuješ vírou v boha? A co je bůh?Ty to víš?Já ne..Ukaž mi ho..A nebo-co není bůh?
28.05.2008 11:36:00 | Weylin