Promluv, Pane
Anotace: ...mozna pro mne trochu netypicka..
Sbírka:
Bohové a nazí
Promluv, Pane
uteš stvoly plané
promluv, promluv Pane
nenech padnout milované
/nenech padnout milující
do propasti tíže zvící/
Promluv, Pane
/tys vyvedls nás z tíže hříchu
tys nechal syna plakat v tichu
syna svého jediného./
- a syn plakal
tehdys mlčel, Pane
nevysušil slzy slané
tys mlčel, mlčel pane
/a syn plakal do ticha/
Promluv pane
uteš naše stvoly plané
a napoj žíznochvejnou zem.
Přečteno 446x
Tipy 8
Poslední tipující: Lachailla, adida, fialová, spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)