meditace
Jsou krásná splívání
zrozená v křiku sem na zem mnohopočetnou,
jedinou matkou, přírodou stvořená...
My na svět přšli, nazí naslouchat tichu
a přitom vlastně jen hlučíme,:Kde je ticho?
Nad námi vznáší se šelesty vznešené,
ne naše Má dáti- dal
Ptačí rozmlouvání se svítáním,
rybí rozmluvy bezhlasé, passé zvŕecích páření
K čemu bezduché mluvení?
Od vśeho chceme ochutnat a ěne nás to dál a dál
jsme otroci myšlenek,
kdo vćas pochopil sám sobě král...
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: Dao de, WhiteSkull, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)