Anotace: pro WAYWARDA a všechny co věří, že JSOU součástí přírodních cest
Sbírka: hledání v obraze
...děkuji...tipovat to nebudu,ale vyznání je to hluboce lidské a odevzdané jediné spravedlnosti světa a to je smrt,která je podřízená lidskému chápání.Smrt chápou pouze živí a tak smrt člověka je těžká jen pro pozůstalé,ti s tím musí ještě žít a někdy to nemají lehké.(já chci rozsypat,nebo vyhodit do popelnice,ale rozprostřen v lesním porostu bych se "cítil"lépe).
08.06.2008 17:24:00 | WAYWARD