tvé kroky
Anotace: a tohle puvodne vubec nemelo byt tak. ale ten chlapec se nahle zjevil...
Sbírka:
Bohové a nazí
Tvé kročeje
težce boří tmu
srdce buší
v rytmu prosí hluší
prý...zůstali jsme spolu sami
jen chlapec na kříži
líže si rány.
-tvoje kroky boří tmu –
kužele svetel
propátrají krajinu
jak tisíc slídivých očí
nikdo se za mnou neotočí
až půjdu tam – a sám
jen ten chlapec,
co mi z hrdla visí
ukřižován.
Slzavou stezkou
tmavým údolím
na branách modrých skal a skrání
před záhubou neubrání
ovci zatoulanou
nikdo.
/jen nelidsky zvící rána
Chlapce. Muže. Krista. Pána./
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: adida, fialová, spare
Komentáře (1)
Komentujících (1)