chlapec–světlo
chlapec – světlo
rád hraje si
se sirkami
postupne zavěsí
lucerny – mými tmami
(a těmi lucernami
proudí krev
chlapce - svetla)
/ó, jak je červená
ó, jak je teplá/
chlapec – světlo
rozsvítil nám
sám sebe.
/a každému
dal jednu sirku/
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: Šantir, adida, Psavec, fialová, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)