máš pravdu, život je utrpení, to věděl dávno i Buddha ;) Jen někteří to nechtějí přijmout, tak se snaží svůj život maximálně prožít, to aby na to zapomněli ;)
17.06.2008 13:26:00 | Dao de
...nezoufej,je-li Bůh sešle ti anděla v lidském těle,ale je třeba anděla vidět a přijmout,pak příjde štěstí které ti On jistojistě přeje.
17.06.2008 12:06:00 | WAYWARD