saddova - Nic, co by tě zaujalo? Jak myslíš. No mě se například strašně líbí: "Na ramenou černých vah, kolíbá se smrt a strach." To je prostě krásné.
Louisia - A vůbec, všechno ostatní, i další básně jsou pěkné. Mám jen jednu drobnou (i když asi jak pro koho) výtku. Boha bys příště mohla psát s velkým "B". Je to vážně jen takové doporučení. Osobně si totiž pod pojmem "bůh" představím Peruna, Černoboha, Thóra... ale napíšeš-li "Bůh", vím, že jasně myslíš toho jakože "velkého, neomylného a jediného" křesťanského. Z textu tvých povedených dílek samozřejmě dost jasně vyplývá, o kterého Boha se jedná, ale jak říkám... prostě doporučení.
Přeji hodně štěstí do dalšího psaní!
25.06.2008 15:11:00 | E.
podle mne uchazejici myslenka a horsi zpracovani, nelibi, rymy bezne, zadna jiskra, nic ,co by mne zaujalo...
23.06.2008 21:40:00 | saddova