Cesty
Anotace: ... každý má tu svou ...
Různé cesty vedou k cíli,
když ti občas chybí síly,
když se někdy cítíš sám,
věř mi, já to dobře znám,
zůstaň chvíli klidně stát,
vnímej světa běh a řád,
stůj a vše pozoruj tiše,
poznej vnitřní hlas své říše,
neboj se, že se snad ztratíš,
jen se ke kořenům vrátíš.
Malý krok tak učiň k cíli,
stačí mít jen trochu víry.
Přečteno 510x
Tipy 20
Poslední tipující: dablik007, poustevník Jirka, vodnař, vinci, Weylin, igniss, Iva Borecká, Flamy, monterka, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)