Odejděte- tak lehké to nebude
Sluhové Boží pozor dejte,
své okolí nevnímejte.
Dejte pozor jak chodíte
a kumu tím ublížíte.
Svou lásku tak neobjímejte
neb ve stínech oslepnete
a hříšníky udupete.
Z hříšníka se stane netvor,
ve vašich branách bude otvor,
z kterého se stane náš prostor.
Komentáře (0)