Anotace: Byla jsem s přáteli v Podhradí nad Dyjí a koukala jsem se po přírodě a tak, přemýšlela..
Proč všichni mluvíte k němu?..a ne k ní? Ten sterozákonní,krutý, patriarchální Jehova je pěkně všem zarytý pod kůži..Víš např.že v jednom verši ve Starém zákonu dává ženu do jedné lajny s domácím dobytkem? Větší cenu pro něho nemá..Ale to chce si přečíst bibli bez předsudků a pateticko-emocionálního náhledu..
20.07.2008 11:16:00 | Weylin
Z dílka je vidět jednak láska k Bohu,ale i k přírodě. Je to zajímavé i pro ty co nevěří.
12.07.2008 14:36:00 | s.e.n