Anotace: Je to o mně, už trochu starší dílko, ale vyjádřil jsem to, to mi svět říkal na to, co je můj Cit, na to, kdo jsem....nečekám, že mne pochopíte, ale....
Společnost tě buď ovlivní nebo jinak donutí nejít svou vlastní cestou a pokud se jí přeci jen vydáš...
...napsáno jest v té básni.
26.07.2008 16:10:00 | Dessinateur
Rozumím..ale proč Tě zajímá co říkají ostatní?Vykašli se na to,osamělá cesta vlastního hledání je velice těžká,ale "odměna" je víc než sladká..A jestli to tak má být,nepůjdeš sám dlouho..Když srdce pláče že ztratilo,tak duch se směje že našel..
20.07.2008 10:59:00 | Weylin
Je to tvůj život, tvá cesta a máš právo se rozhodnout a nikdo nemá právo rozhodovat za tebe.
Jen musíš mít vnitřní jistotu, že to co děláš, je správné.
Jsi uctívačem jako mnoho katolíků, zkus jim vysvětlit, že bůh je jen jeden, jednota všehomíra a je jedno jestli mu říkáš brahma, krishna nebo třeba Alláh. Třeba pochopí ;)
Přeji světlo na cestě životem
15.07.2008 14:26:00 | Dao de