Anotace: je nebo není
Také jí někdy přeříkávám...A pak se cítím provinile, že si na svého andělíčka strážníčka vzpomenu, jen když mě něco trápí... :-)
23.07.2008 20:39:00 | Princezna.Smutněnka
Samozřejmě že je! Ale kořím se, že můj strážný andělíček ode mě ještě neodletěl...asi nesmí nebo mi na něm hodně záleží!
Díky, vykouzlila jsi mi úsměv :-)
22.07.2008 22:02:00 | Chancer
Za tuhle básničku jsem ti poslala svého strážného anděla, aby tě ochraňoval, ale za chvíli se mi vrátil zpět, protože anděl anděla ohránit nemůže. ST :-)
21.07.2008 21:20:00 | jita.1965
krásné, nevinné... vzpomněla jsem si na dětství :) každý by měl ve svého andělíčka věřit! pomáhá to, když je nejhůř, alespoň mně ano :)
19.07.2008 23:27:00 | lennerka