Ale v tom to je. Nemusí to být dva protipóly, ale co se stane, když by jste dva "dobré bohy" posadili za opačné strany šachovnice?
23.09.2010 21:56:00 | G30R63
já bych to - páč su věřící - viděla na bílý figurky Bůh, černý Satan... ale bez tebe by mě to nenapadlo...
a nebo pak - vzhledem k trojjedinosti - "člověče, nezlob se"... :o)
a roboti píšou: ONCe upon a time...
02.08.2008 17:22:00 | hanele m.
Takže soutěživost je prokletím světa.......nebo požehnáním? Kde je dobro a kde je zlo jedno bez druhého?
28.07.2008 08:26:00 | Noc17
rozumna myslenka, ale myslim, že by cirkev oponovala :)
me to,ale kazdopadne zaujalo
27.07.2008 09:56:00 | saddova
A pak že Bohové ví vše
o šachové hře
a přitom stačí
jednoduchá vize
o možné remise
a máme křídla ptačí
27.07.2008 01:10:00 | SZN