Anotace: někdy tak přemýšlím, řeším a nevím jestli věřím
Věřím v neuvěřitelné skutky a náhody, které se mi dějí...potkávám lidi, na které jsem celé dny myslela, aby se mi zase připletli do cesty a objali mě. Slyším písničky, které jsem slyšela jako malá, čtu knížky, o kterých mi někdo kdysi dávno vyprávěl, zjišťuji, že v té šílené změti lidí občas vykopeš i poklady, které ti dodají smyslu...A vlastně tě udělají šťastným, jen díky tomu, že jsou...
06.04.2009 22:19:00 | Sunny
...každý člověk má potřebu něčemu věřit,nejlépe je věřit sobě,ale nesmím si myslet,že jsem nejlepší :-)
29.07.2008 21:37:00 | WAYWARD