Citáty
Stáří je opakem mládí,protože nepřemýšlí
o setkání se Smrtí.
Slepý slepého nechává vyhrávat,
tudíž vědomost je pro vidomého hříchem.
Sebelítost chválí sama sebe,
protože nevidí sebe v pravdě v zrcadle.
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: botička
Komentáře (2)
Komentujících (2)