Máš strach, že Jidáš je tvůj bratr - to je dobrý! Tomu rozumim... Drsný! ale dobrý...
23.09.2008 13:29:00 | Glooaming
Vždycky mi tak nějak bylo líto Jidáše. Jak ho vymalovali, jak z něj udělali symbol. Síla výkladů a interpretací, ach jo. Ale tahle báseň mě na současný stránce chytla absolutně nejvíc!
15.08.2008 21:09:00 | Dota Slunská