Boží ruka
Anotace: Až se ochraná ruka boží nad nami zlomí...
Boží ruka už je zlomená,
apokalypsa je jistá.
Vatikán krčí ramena,
spasen, kdo věří v Krista.
Odpustky jdou na dračku,
zem slehla se po kacířích.
Slunce ztrácí se v pozadí vršku,
zní modlitba všech věřících.
Hromadný chorál Kyrie eleison
s posledním padlým utichá.
Naposled zvoní pohřební zvon,
jehož zvuk upadá do ticha.
Přečteno 584x
Tipy 7
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, carodejka, Rafi..., saddova, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)