Meditace
Anotace: První a druhá meditace
I.
Padám jako kámen
do propasti ticha
Dopadnu lehce
jako vločka sněhu
Jsem potok, bystřina i řeka
A jenom zlehka
dotýkám se břehu
II.
Tep mého srdce
Hlubina bezpečnosti
Hrad nitra
má minulost
má přítomnost
mé zítra
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Agniezka, maena, Lodě, sýc, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)