Rozpolcená
Přišla za tebou má duše.
Naříkala, prosila tě o pomoc.
Plakala, že trpí, že je toho na ni moc.
Onemocněla virózou z nekonečného trápení.
Dostala odpověď.
Hleď si svého těla
Buď k němu laskavá
Hýčkej ho
Nepřepínej se,když to není potřeba
A hlavně věř sama sobě
V tobě dříme veliká síla.
Na všechny otázky brzy
dostaneš odpověď.
Přečteno 390x
Tipy 8
Poslední tipující: NikitaNikaT., Hannazka, Jasmine8, čertíček, Bíša, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)