Anotace: A opět po dlouhé době něco co patří k našemu životu,ale poslední dobou na to dosti zapomínáme.....
Rád bych věděl jak se ta JEHO láska ke mě projevuje..Můžeš mi to říct když víš tak dobře co bůh dělá a koho a jak má rád? Asi HO dobře znáš..Já ne..Tak mi to řekni,jsem zvědavý.
07.09.2008 15:45:00 | Weylin
nesedi ti rytmus a misty byly dost fadni rymy, co by se daly dosadit jinymi...
05.09.2008 16:54:00 | saddova