Meditace II.
Když miluješ
už nejsi co jsi býval
a nic už není jako dřív
Jinýma očima se na svět díváš
jiná krev tepe v žilách tvých
A svěží vítr krajem vane…
Jak ráda kráčím v stopách tvých
Vždyť nablízku je nepoznané
a na dosah je Tajemství
Přečteno 433x
Tipy 12
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Agniezka, Jaromila, maena, sýc, labuť, saddova, j.c.
Komentáře (4)
Komentujících (4)