Blasphemy
„O, saceros Christi, tu scis me esse Diabolum. Cur me derogas?“
Pod černými křídly ďábla,
krajinou života hornatou,
ryju zem jak pluhu rádla,
pro sladkost plodu nesvatou.
Nad bohem, nad bohem stojím...
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Edmond Kadad
Komentáře (0)