TAT TVAM ASI
Ty Pane, stále přicházíš
Na křídlech vánku
V paprscích slunce poledního
V nejhlubší noci
Před Tebou nic není nečisté
a všechno, co se mi děje,
děje se pro mě...
Ale ten okamžik Tvé přítomnosti
ten okamžik nedokážu zachytit
ten okamžik nedokážu uchopit
Běda, v tom okamžiku nedokážu spočinout
Přečteno 454x
Tipy 7
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Agniezka, WAYWARD, maena, sýc, Dao de
Komentáře (1)
Komentujících (1)