Naděje
Bez zábran, polibků a něžných vět
chci o lásce v svém srdci píseň pět.
Ta píseň modlitbou je i zbožným přáním,
při níž se moudrosti i hloubce citu klaním.
Má lásko, Ježíši můj milý,
kéž by mě nepravost i lži mé opustily.
Nechci zatížit již víc tvůj těžký kříž,
na záda má mi vložit tíhu smíš.
Snad i já, co ve tmách tápu,
naleznu k království věčnému mapu.
Utrpení, láska - tvá svatá rána,
klíčem je, jímž otevře se brána.
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: Ik, Holis, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)