Sám víš nejlíp
Jen jedním slovem, v jedné básni:
v temnotě rozsviť, v světle zhasni.
Když naděje v nás zkomírá
a v duši je černá díra,
pocity jako v arestu,
prosím Tě, sviť mi na cestu.
Když šťastných dnů je více
a v očích hoří svíce,
až přespříliš je lpění,
zhasni, co moje není.
Přečteno 462x
Tipy 22
Poslední tipující: Ik, Ammazonic, Iva Borecká, Churry, WhiteSkull, Šantir, labuť, saddova, WAYWARD, mamina, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)